Fräsch & Fräschare

15.10.2015 kl. 14:19

 

Så här har min morgon sett ut varje dag denna höstlovsvecka: Fresh Prince och smoothie bowls. Får sån nostalgi av att se Fresh Prince of Bel Air igen. Bästa möjliga sätt att starta dagen.
 
På dagens schema står en utmaning. Jag skall börja designa och koda min första hemsida. Som jag ser det kan detta sluta på endast ett av två sätt:
1) Jag stiger ur denna utmaning som en ny människa. Den sortens människa som kan kommunicera i html och css. Jag tänker mig en mer muskulös Anna (från mitt frenetiska hackande på tangentbordet) med tindrande ögon, redo att möta världen med sin nyfunna talang.
Eller 2) Jag inser att jag tagit mig vatten över huvudet. Inte ens en kanna vatten utan mer i jämförelse med en tsunamivåg. Istället för Super-Anna från exempel 1 kommer jag troligen bli utbränd, flintskallig och möjligtvis helt tokig.
 
Håll tummarna, för nu installerar jag wordpress.

 

 

 
 
Anna, 24, Jakobstad
Jag är en lång, knasig filur som just nu jobbar som frilansande designer och drömmer om att bli illustratör på fulltid. Älskar katter, film, spel och allt mintgrönt. Inspireras av naturen, människor och en obotlig barndomsnostalgi 

 

Instagram

@annalolax

 

Bloglovin'

Follow

 

 

Kategorier

Senaste kommentarer

10.05, 18:59Nonspiration av Veronica
04.05, 21:12Nonspiration av Daniella
18.01, 20:47Happy Bodies av Fanny
08.07, 20:17Bilrutten av Martin
03.07, 21:21Bilrutten av Isabelle