Skogsmulle

15.01.2016 kl. 18:38

 

Nämen, hejsan! Här har det varit skamligt tomt den senaste månaden. Jag tog ett oplanerat jullov från bloggen och har bara ätit, myst och inte alls spenderat lika mycket tid på datorn som jag brukar. Men det betyder även att jag har flera illustrationer på lager så fr.o.m. nu skall jag försöka hålla ett någorlunda jämt flöde med inlägg!

Denna illustration är inspirerad av underbara Moonrise Kingdom och alla Studio Ghilbli filmer jag sett under åren. Ni vet den där känslan när man var liten och gick ut i naturen och allt var så fascinerande. Varje litet kryp och blad hade en historia att berätta. Möjligheterna var oändliga. Det är något jag hoppas jag alltid kommer ha kvar och ta med mig genom hela mitt vuxna liv, känslan när du ser på omgivningen runtomkring dig och kan se magin som finns i allt. Så länge jag har det kommer inspirationen aldrig ta slut.

 

 
 
Anna, 24, Jakobstad
Jag är en lång, knasig filur som just nu jobbar som frilansande designer och drömmer om att bli illustratör på fulltid. Älskar katter, film, spel och allt mintgrönt. Inspireras av naturen, människor och en obotlig barndomsnostalgi 

 

Instagram

@annalolax

 

Bloglovin'

Follow

 

 

Kategorier

Senaste kommentarer

10.05, 18:59Nonspiration av Veronica
04.05, 21:12Nonspiration av Daniella
18.01, 20:47Happy Bodies av Fanny
08.07, 20:17Bilrutten av Martin
03.07, 21:21Bilrutten av Isabelle