Mars favoriter

29.03.2016 kl. 16:29

Dethär med månatliga favoriter är ju en trend inom bloggvärlden och inte kan ju jag vara sämre tänkte jag då. Så här har ni det som varit mina favoriter under mars månad i akvarellformat!

 

1. Givenchy / Dahlia Divin Eau De Toilette

Denna köpte jag i Kanarieöarna (Minus 30%? Jo man tackar!) och den luktar som en jädrans äng fylld med persikor och blodapelsiner och vaniljblom och drömmar. Älskar't!

 

2. The Curious Incident of the Dog in the Night-time

Underbar bok som handlar om 15-åriga Christopher som har Aspergers och ser världen på ett helt annat sätt an jag är van vid och ger sig ut för att lösa en lite annorlunda mordgåta. 10/10. Fantastisk. Älskar. Nej jag överhypear inte. Läs den!

 

3. Mandariner

Asgoda. Simpelt men sant. Äter ca 4 om dagen just nu.

 

4. Gran Canaria, baby!

Tog en veckas semester från stressen och flaxade iväg till Gran Canaria med min kära storasyster. Åt världens bästa buffétfrukost, solade, badade, åt igen, shoppade, solade, åt ännu igen, drack mojitos, gick och sova och så repeat! Semester får 11/10. Dat shit legit.

 

5. Solbrillz

Dessa är från Lindex. Har länge sökt efter en "kopia" av Ray-Bans round metal solglasögon och äntligen! Kostar ca 1/12 av priset och (nästan) lika fina!

 

6. Welcome to Night Vale 

En sjukt konstig, fiktiv podcast men ack så underhållande! Dagliga livet i staden Night Vale skildras av deras lokala radioprogramsvärd Cecil. Älskar att lyssna på denna när jag sitter i min lilla examensbubbla och jobbar. Tips: om du gillar denna lyssna även på deras nya podd i samma anda "Alice isn't dead".

 

Det var allt för denna månad. Om ni gillar't så tänkte jag att detta möjligen kunde bli ett regelbundet inlägg i slutet av varje månad?

 

Tjolahej!

Kommentarer (1)
Ååh vad mys å fint å superduper! :) I will check that podcast out! Å boken! Å gran canaria! (i wish)
Nicoline29.03.16 kl. 17:23
Tack tack taack, Nicoline! <3 Och jaa, check those out!
30.03.16 13:28
 
 
Anna, 24, Jakobstad
Jag är en lång, knasig filur som just nu jobbar som frilansande designer och drömmer om att bli illustratör på fulltid. Älskar katter, film, spel och allt mintgrönt. Inspireras av naturen, människor och en obotlig barndomsnostalgi 

 

Instagram

@annalolax

 

Bloglovin'

Follow

 

 

Kategorier

Senaste kommentarer

10.05, 18:59Nonspiration av Veronica
04.05, 21:12Nonspiration av Daniella
18.01, 20:47Happy Bodies av Fanny
08.07, 20:17Bilrutten av Martin
03.07, 21:21Bilrutten av Isabelle