Bland avslut, mat och illustrationer

31.05.2016 kl. 21:31

Är inte en för att vara sentimental men fy farao vad jag älskar dessa människor!

 

På livsfronten har det varit full rulle just nu. Jag har tagit examen. Jag har sagt farväl till lägenheten som varit mitt hem i fyrå år. Lägenheten där jag har skrattat så jag gråtit och gråtit så jag skrattat. Där vi haft otaliga film-, spel- och pizzakvällar och där jag har umgåtts med de personer som idag är några av de viktigaste människorna i mitt liv. Avslut är inte riktigt min grej, vill bara allt skall fortsätta som förut. Men är också spänd för vad som komma skall och ser fram emot nya äventyr.

Men riktigt redo var jag inte ännu så jag tog mitt pick och pack och flyttade in i en ny lägenhet så centralt i Jakobstad man bara kommer och här skall jag bo på obestämd tid. Kanske en sommar. Kanske ett halvår. Vi får se. I alla fall njuter jag av att äntligen ha ett kök med arbetsyta och mina stora fönster och djupa fönsterbräden. Något som jag hatade när jag flyttade till Jakobstad men som jag nu börjat tycka om är ljudet av stan, att fast jag sitter inne och jobbar så hör jag hur staden lever utanför mitt fönster. Speciellt nu när sommarvärmen börjat komma och alla vaknat ur sina dvalor.

 

Min kost just nu är till största del vegetarisk och vegansk. Har funnit en helt ny passion för att laga mat sedan jag slutade köpa hem kött och fast jag inte ännu kan motstå en god brie eller fetaost (eller ben & jerrys!) försöker jag hålla det plantbaserat så långt det går när det är jag själv som gör maten.

 

Äntligen har jag tid över att illustrera igen och jobba på personliga projekt. Nu är tiden att varje dag sätta mig ner vid skrivbordet och finna inspiration och skapa.

 

 

Kommentarer (1)
Yo! När kommer du till Stockholm?
Anonymous02.06.16 kl. 20:51
 
 
Anna, 24, Jakobstad
Jag är en lång, knasig filur som just nu jobbar som frilansande designer och drömmer om att bli illustratör på fulltid. Älskar katter, film, spel och allt mintgrönt. Inspireras av naturen, människor och en obotlig barndomsnostalgi 

 

Instagram

@annalolax

 

Bloglovin'

Follow

 

 

Kategorier

Senaste kommentarer

10.05, 18:59Nonspiration av Veronica
04.05, 21:12Nonspiration av Daniella
18.01, 20:47Happy Bodies av Fanny
08.07, 20:17Bilrutten av Martin
03.07, 21:21Bilrutten av Isabelle