Flow, konst och sånt

18.08.2016 kl. 15:58

Världens sämsta bloggare här hej! Nu när sommaren sådär officiellt snart börjar vara över ska jag göra mitt yttersta för att posta konst och illustrationer regelbundet. Det kan man ju tycka att jag har sagt förut, men jag menar det den här gången, okej!?

 

Storyn bakom denna bild är att jag inte kunde åka på Flow festival i år, vilket sög, och det som skavde mest var att missa Daughter som är en av mina favoriter sedan många år tillbaka. Förra året var ett otroligt jobbigt år i mitt liv, men de tre dagarna i augusti som jag och två fina vänner spenderade på Flow var nästintill terapeutiska för mig. Musiken, folket, maten, gemenskapen. Allt var bara så underbart och jag kände mig så hemma. Nåväl, jag fick göra det bästa av situationen i år och sitta hemma och lyssna på Daughters nya album och rita av vackra Elena Tonra. Nästa år, då jäklar.

 

 
 
Anna, 24, Jakobstad
Jag är en lång, knasig filur som just nu jobbar som frilansande designer och drömmer om att bli illustratör på fulltid. Älskar katter, film, spel och allt mintgrönt. Inspireras av naturen, människor och en obotlig barndomsnostalgi 

 

Instagram

@annalolax

 

Bloglovin'

Follow

 

 

Kategorier

Senaste kommentarer

10.05, 18:59Nonspiration av Veronica
04.05, 21:12Nonspiration av Daniella
18.01, 20:47Happy Bodies av Fanny
08.07, 20:17Bilrutten av Martin
03.07, 21:21Bilrutten av Isabelle