Håll ut och håll om

09.11.2016 kl. 16:54

Ännu en gång har jag uppstått från det döda! Typ. Om man vill se vad jag hållit på med senaste månaden kan man kika in på min instagram @annalolax där jag laddat upp en illustration varje (ehm, nästan) dag i oktober!

 

Det första jag såg idag när jag vaknade var den avskyvärda nyheten att Trump vunnit presidentvalet. Något jag tog för givet var nästintill omöjligt. För vem i deras sinnes fulla bruk skulle rösta på en sexistisk, rasistisk, xenofobisk realitystjärna? Ja, många tydligen.

 

Så idag var jag tvungen att rita av mig all frustration, sorg och ilska. Blir arg när jag tänker på allt han sagt. Blir frustrerad när folk dras till hans politik. Blir ledsen när jag tänker på alla människor som nu troligen kommer få en ännu osäkrare vardag än de redan har.

 

Så håll ut, idag var ett otroligt stort baksteg men det enda vi kan göra är att damma av oss besvikelsen och fortsätta framåt. Och håll om, för nu mer än någonsin behöver vi älska varandra.

 

Anna out.

 
 
Anna, 24, Jakobstad
Jag är en lång, knasig filur som just nu jobbar som frilansande designer och drömmer om att bli illustratör på fulltid. Älskar katter, film, spel och allt mintgrönt. Inspireras av naturen, människor och en obotlig barndomsnostalgi 

 

Instagram

@annalolax

 

Bloglovin'

Follow

 

 

Kategorier

Senaste kommentarer

10.05, 18:59Nonspiration av Veronica
04.05, 21:12Nonspiration av Daniella
18.01, 20:47Happy Bodies av Fanny
08.07, 20:17Bilrutten av Martin
03.07, 21:21Bilrutten av Isabelle